Botanički elementi u interijeru....

wtwonen.com

Prirodni materijali poput drva, bambusa, jute, morske trave ili vodenog zumbula lako se uklapaju u interijere čiji vlasnici žele jednostavnost, dodir s prirodom i čiste linije. Jedini ukrasi su: namještaj izrađen od prirodnih materijala te biljke koje su često upečatljive poput palmi ili philodrendona. Na ovoj slici blagavaona je obložena drvom, podovi su betonski te daju interijeru dozu industrijskog dizajna. Kombiniranjem različitih komada namještaja i materijala (metal/drvo) postignuta je dinamika. Veliki luster od špage daje notu otkačenosti, a s biljkama u prostoru je postignut dojam kao da smo u stakleniku.

ernest.tumbir.com

Dnevni boravak ili terasa zasigurno neće biti dosadni ako se odlučite za ovu kombinaciju duboko smaragdno zelene boje i narančasto crvene. Dojam egzotike daju visoke biljke kao i paprati. Sve je zaokruženo sa drvenim namještajem kao i zanimljivim fotografijama iznad samog trosjeda.

thestylishgypsy.tumbir.com

Dokaz da biljke mogu funkcionirati i u spavaćoj sobi vidi se u prostoru na ovoj slici. To je posebno moguće u velikim spavaćim sobama s visokim stropom koje nemaju neke dodatne dekore koje će odvraćati pažnju. Dodatan egzotični efekt postignite sa posteljinom s uzorcima egzotičnih biljaka kao i tepisima od jute, špage ili bambusa.

inmyinterior.com

Ako ne želite pretjerati sa botaničkim uređenjem interijera, a ipak ste ljubitelj bilja nabavite zanimljive crteže biljaka te ih uokvirite. Ako pak imate vlastiti herbarij neka on bude na vašem zidu. Nabavite prozirne okvire te ih s ponosom stavite u kutak doma koji se vama čini zanimljiv.

domino.com

Botanički izgled vašeg interijera ne mora biti nužno uključivati žive biljke. Na ovoj slici dvije prostorije podijeljene su hodnikom u kome je zaljepljena tapeta s motivom biljake te je tako postignuta dinamika, a prostor je i dalje povezan u skladnu cjelinu.

Primjedbe

  1. Baccarat, Rules, Strategy and Rules - Waterloo
    Betting and Baccarat have septcasino become popular the number of different bets a 바카라 gambler must place on the winning bet. Betting on the final result of 메리트 카지노 고객센터 a card or

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi