Posadi cvijeće u šalice za kavu :-)

I evo nam proljeća, a s njim i novih ideja kako uljepšati svoje vrtove, terase i balkone. Ako imate nedostatak prostora evo nekoliko ideja kako možete iskoristi stare šalice za kavu. Nemojte zaboraviti izbušiti nekoliko rupica na dnu šalice kako bi voda mogla isticati. To je najbolje napraviti tankim svrdlom. Budući da je dno šalice jako tanko najbolje je na dno zaljepiti ljepljivu traku pa tek onda bušiti. 
               
www.houzz.com
U šalice možete posaditi i cvijetnice poput jaglaca, ljubičica, zumbula ili sunovrata. Izvrsno će izgledati na stolu za uskršnje blagdane :-) Na slici su zanimljivi sukulenti koji su u cvatu, a izloženi su na vintage stolcu na balkonu.

www.homegoods.com


Ako nemate gdje posaditi začinsko bilje, eto jednostavnog rješenja! Zanimljive šalice s uzorkom odlično se uklapaju uz rustikalne police u kuhinji.


www.giggles galore.net


Ako želite možete i obojiti svoje šalice. Ovo je izvrstan primjer kako grafički elementi na šalici mogu biti efektni.


www.target.com


Sukulenti su najbolje biljke koje možete posaditi u šalice. Jako se lako održavaju, a vrlo efektno izgledaju. Oko biljke možete staviti i male kamenčiće ili pijesak. Još kada izaberete i zanimljive šalice :-)


www.homedit.com


Osim sukulenata možete posaditi i kaktuse. Oni se također vrlo lako održavaju. Na slici je stara šalica obojana u mat crnu boju.

Primjedbe

Popularni postovi