Kako napraviti krevet da izgleda glamoruzno

www. juliettes interior
Ako želite da vaš krevet izgleda glamoruzno najprije odaberite krevet s visokim uzglavljem. Visoka uzglavlje imaju kreveti visine 110 cm i više. Uzglavlje prilagodite i veličini sobe tj. visini stropa kako krevet ne bi zagušio prostor.



www. ralphlauren home

Nemojte štediti na posteljini. Neka posteljina prati ostatak uređenja sobe. Posebno je elegantna posteljina od satena , visokokvalitetnog pamuka ili svile. Boje posteljine neka budu svijetlije, a dojam uvijek možete postići sa zanimljivim prekrivačem i jastucima.


 www.travelingmama.net

Krevet može biti glamorozan tako da na uznožje kreveta postavite malu klupicu, sanduk u koji  možete spremiti posteljinu ili male stolice na kojima se možete presvući. Odaberite udoban madrac koji je dosta visok. Visina madraca neka bude od 24 cm. Danas na tržištu ima raznih vrsta, a najpopularniji su oni od memorijske pjene ili sa džepičastim oprugama.

 Primjeri kako složiti jastuke na različitim veličinama kreveta




Složite jastuke u više slojeva od većih prema manjim. Manji jastuci neka budu "statement" jastuci tj. neka budu upečatljivi. Također, broj jastuka prilagodite veličini kreveta.



www.decoista.com


Ako želite unijeti malo živosti i ne želite da vam krevet izgleda kao da ste u hotelu onda izaberite življe boje, zanimljive uzorke i teksture materijala.



Izvor/source:Pinterest

Osim toga možete izabrati i samo jedan zanimljiv komad posteljine kao ovaj popularni "oversized" prekrivač kako bi vaša soba bila posebna.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi