Držači za ključeve koje možete napraviti sami...



Ovaj DIY držač za ključeve napravljen je od starog komada daske koja je obojena te izgleda shabby. Na nju su sa zadnje strane pričvršćeni čavlima gumeni slonići (figurice) koje su obojani sprejem u zlatnu boju. 



Izradite svoj držač za ključeve od okvira za fotografije. Najbolje da budu drveni kako bi u njih mogli zavidati male kukice na koje ćete objesiti ključeve. Možete ih ukrasiti po želji (npr. staviti omiljenu fotografiju ili zaljepiti drvenu kvačicu za koju možete zakačiti svoje omiljene porukice).



Unesite malo živosti u svoj dom tako da izradite držač za ključeve koji osim funkcionalne ima i dekorativnu svrhu. Na drvenu ploču osim kukica pričvrstite i mali lončić za biljke. Sukulenti i kaktusi su najbolji izbor! :-)




Stara prozorska grilja koja je obojena u predivnu tirkiznu boju poslužiti će ne samo kao držač za ključeve već ćete u nju moći zataknuti i poštu.



Sve što vam treba za ovaj zanimljiv DIY držač za ključeve su lego ploča i lego kocke. Lego ploču pričvrstite na zid, a zatim male kocke zakačite na svoje ključeve tako da probušite rupe na svakoj kocki.




Primjedbe

Popularni postovi