GRATULERA vintage kolekcija namještaja iz IKEE

                        Izvor:ikea.com

GRATULERA kolekcija 50-60-te prva je od tri kolekcije koje je IKEA predstavila u zadnje vrijeme. Kolekcije će biti dostupne u razdoblju od kolovoza do prosinca 2018., a proizvedene su u čast 75. obljetnice koju IKEA ove godine obilježava. Kolekcija zapravo sadrži najpoznatije komade namještaja koji su obilježili svaku od dekada. Početkom kolovoza u prodaju je krenula kolekcija (50-te.-60-te.) koja ima jako zanimljive komade. Svaka od ovih kolekcija je ograničena stoga bi trebalo što prije požuriti kako bi uhvatili svoj primjerak...ja sam već bacila oko na par primjeraka:-)

GAGNET fotelja 499 kn
                                 
STRANDMON 1.699,00 kn

LÖVBACKEN  pomoćni stolić 349 kn 

EKENÄSET fotelja 1.499 kn

BJURÅN stolica 649 kn

IKEINA GRATULERA kolekcija inspirirana 70-tim i 80-tim godinama prošlog stoljeća. Kolekcija izlazi početkom listopada 2018. godine, a odlikuje je šarenilo intezivnih boja i zanimljivog dizajna. Za mene je ova kolekcija izvrsna za opremanje prostora za mlade.


Početkom prosinca 2018. godine IKEA će izbaciti i posljednju GRATULERA vintage kolekciju. U njoj će se naći najzanimljivi komadi iz 90-tih i 2000-tih godina, a karakterizirati će je minimalistički komadi namještaja i detalji sa zanimljivim grafičkim rješenjima. 

Primjedbe

Popularni postovi